lördag 7 juni 2008

Summering-Brommö. 7/6-08

Hmmm... Började dagen med att dra till en liten försovning, damen med grabb sov i tält på gräsmattan, själv sov man gott i stora sängen.. Så kan det va...

Trollingbeckman dök upp med nerverna på helspänn, transport till Brommö och väl på plats kör vi varsin sida på tackling... Kör ca 1 timme innan vi får ett påslag på "Beckis sida",13m , Flasher med uv går på men sticker sedan som en avlöning... Lite svordomar-glömt..

Kör en stund till-taggade som tusan, nu jäklar sa vi, men icke, pratar å vips ett spö som står rakt ut-Bomhugg- rejält tufsad löja kommer upp-svordomar igen :)... Vi kör på ca 2 tim-FISK, rigg ca 9m-lax på nästan 80cm-stackad uv-salsa... Beckman börjar jiddra lite-Typ " Nu e Trollingbeckman på gång".. Fin firre som vägde ca 6,3kg (sjögång på våg)... 1a i baljan. Stund senare kom det en blind jäkel på min sida, salsa i ytan på 30gr, blå-silver. lagom matfisk.. 2a i lådan... Hände inte mycket mer sedan-Beckman gillar gädda så han fick äran å drilla hela 2st medan kapten bara mös lite i smyg.. HE HE.. (Inga gädds i håv/båt)..

Körde plast/sked med ökad fart sista tiden men utan resultat, (visst knorr från någon kunde höras :) :). Man får vara nöjd ändå, vi åkte ju inte tomt ändå.. 19,5 i ytan var det så någon gång måste det ju finnas en gräns.. Pratade med några andra som hade haft liknande fiske som oss..
Känns lite som att denna sommar kommer å bli bra fiskemässigt-med denna start..
Gös/röding å lax kommer att fiskas så ofta man kan..

Nu blir det röding på hemmaplan-Hoppas du e redo "Beckman"- vi ska ta dom stora iår...
Tackar för en trevlig dag på Vänern/ Fredda... (Vill till firmafesten men orkar f...n inte, börjar bli gammal... :).

Inga kommentarer: