söndag 20 april 2008

Summering Brommö. 20/4-08

Goddagens... Efter en liten påringning på morgonkvisten så bannade även Herr Mothugg :) den där snoozen på mobilen.. Åkte från Askersund vid 6.30-tiden och bilen drog mot Brommö...

Väl på plats så var det ganska många båtar som redan rampat, vi tacklade på olika beten som vi trodde på.. Väl i så gick fören mot Brommö NV, hade språkat med Danne(Borgs motor) dagen innan, han sa att dom skulle köra där denna dag.. Danne var med i Vänern Trophy, så dom hade en skaplig transport men det lönade sig bra, körde på 5 godkända till invägning och på det slutade dom 3.a.. Gratulerar..:).

För att göra resan lite kortare(orkar inte skriva), fick vi med i baljan totalt 4 st- från 3kg till 5.5kg.. En missad vid håvning som var väldigt grann (tyckte mig se att en liten fena fanns) Hmm, men Johan hävdar bestämt motsatsen, får väl tro på honom då..;) Så kan det gå, hade 4st returer plus 3st bomhugg också..
Till sist kan man inte begära så mycket mer av denna dag-strålande vårsol med total bleke-plus att det hugger på bra med fisk också...

Nu laddar vi om till nästa helg då jag har äran att få vara gästgast hos den eminenta Vänernexpert som han är: Daniel i Team Borgs Motor. 3 dagar med fiske o kladdkaka, kan inte bli bättre... :)

ps. Jag vill ha Digitrollen, visst får jag... :)

Ha det Fredda..

Inga kommentarer: