lördag 9 februari 2008

Summering av dagen-9/2-07

Johan och jag bestämde att vi provar att gå norr över vid berget. Väl på plats och ut på vattnet så blåste det pung som vanligt, tuffade på med att få ut alla beten med ett visst trassel.. Blev totalt urlack på hela skiten å sa till kusin Johan"vi skiter i detta å drar hemåt". En stund senare drar vi mot lite lä neråt skjutfältet efter ett tips från vätternveteranen Mats i Team Ajax(sorry kunde inte låta bli :).). Fick en returlax i ytan innan vi vände söderut..

En röding som kapten får drilla upp-52cm lång-blev matfisk, vart det första godkända hugg som vi hade där.. Hann knappt ge kusin alla 10 pinnar innan det blev ett hårt ythugg på en 7,5 EKG oblyad, kusin Johan drillar in med viss rutin och jag kunde snabbt vända mig om och håva lite lagom brutalt-gick mot sjön å ville inte vända tebax :) :)

Sedan hände inget mer förrutom en retur på en liten lax, verkar hopplöst svårfiskat. Ska vara jäkligt nöjd med en lax som är på ca 5-5,5kg i dessa dagar, röding verkar det finnas gott om, hört flera som har haft skapliga returer..

Höres snart igen Fredrik/Team Forsa... (kanske ett ensampass imorgon-vet ej än :) :)......)

Inga kommentarer: