torsdag 30 december 2010

Ispass/Gott nytt 11.

Med infrusen skuta så får det bli lite ismete istället. Dagens pass riktades efter den lynniga gösen. Kom ut vid 10-snåret, herr Beckman körde motorborret på högvarv, spotta å svor om vartannat p.g.a isen mm. Spöna sattes i 6 giftiga hål, allt efter gösreglerna. Tog max 20 min så kom det klassiska göspillet, men som vanligt så skulle man inte väntat så länge. Lottlös samt det var det enda som hände på hela dagen.. Men det är bara på´t igen, ska ta tag i skutan så den blir fiskbar snart. Har aldrig vart så här lat med vinterfisket förr. Kan bli trollingpass på Söndag pm allt går vägen.. ps. Blogga live e kört, blir snart en ny telefon.....

By the way: Gott nytt år alla "fisherfriends"

See Yaa Fredda-

lördag 4 december 2010

Granvik, tro`t eller ej ;)....

Körde dagens pass med Beckman och hans skuta i Granvik. Kylan och vinden gjorde att vi skippade Hästholmen, var väääääldigt skeptisk mot detta.. Hade faktiskt hör å häpna skapligt fiske på denna djävulusiska sida ;);)..
Fick flertalet fina öringar, rödingar och laxar som såklart returnerades på bästa tänkbara sätt.
JA, varenda firre som gick tebax lämnade inte vattnet vid returneringen. Hade säkert ett femtontal kontakter samt en fin lax på 4.3kg plus 2 fina rödingar som får ta en sväng i röken med oss hem.
En helt ok dag faktiskt men säkerligen blir det bara bonusturer nu framöver, kylan kommer garanterat plugga igen både Granvik och Hästholmen.
Tackar för en givande Granvikstur Herr Beckman, kanske, kanske kan jag tänka mig att testa någon mer gång ;););)....

Ha det gott/Fredda..