lördag 29 december 2007

Ett måste....

Vi sticker ned till Hästis imorgon å kollar läget, kan vi så går vi ut.. Blåser det hårt på morgonen så har vi var sitt landspö med oss, dom har ju tagit fina larrar runt östsidan, så varför inte..:)

Ska försöka med att datera läget så gott det går.. Ha det.. Fredrik.

Vill önska alla galna fiskarvänner ett Gott nytt skitfiskeår...

onsdag 26 december 2007

Fiske?- Blev väntetid


Kom ned vid 7-tiden, blåste rätt hårt, men chansade att dom (SMHI) har haft fel förrut.. Men icke, väntade ut tiden till 9.30. Pratade med några killar från Stockholm men dom slängde in handduken. Var nog klokt, vi körde ca 2 tim- av dom 2 så blev det supertrassel när pulkan gick uppåner och drog som en löning rakt vänster, hmm tredje gången det händer, den ville inte resa upp sig på rätt köl. Får nog kolla upp det till nästa gång-följden blev skapligt trassel. Mitt i allt högg en liten returlax på ytan. Med facit i hand skulle man åkt hem men ibland så är det svårt att stå emot, hade med mig folk som var skapligt sugna på att dra några larrar. Så är det ibland, nog om detta. Nya tag när vinden blir mer gästvänlig..
Höres Fredrik..

tisdag 25 december 2007

Båten på plats...

Har i dagarna lagt ned båten på vinterplats i Hästholmen, skönt att slippa dra båten plus att man inte behöver köa när det hettar till...

Ska imorgon(Annandag) köra ett pass med 2st jobbkompisar (Willen`s måleri). En av dom är en garvad gösfiskare från diverse pölar i Närke, den andre gasten ser sig själv som helt ny i gamet, ska bli skitkul att kunna köra på nåt fint åt dom, om det nu händer :).. Vore skönt att kunna tysta en av dessa munnar ändå, det är ett jäkla tugg på jobbet ibland :) :)..

Rapport följer.. Fredrik/Team Forsa

lördag 22 december 2007

Folkös missöde


Tog ett passande foto när damen ville ha köksgolvet skurat, vet ej nåt om deras deal :) :)..

Lite tradition-rökning av lite fisk


Har som lite tradition att få in lite trevliga grannar i trädgården, då stundar lite rökning av diverse fiskarter.. Allt från abborre till tj.....fi... regnisar.. hmm..


Passar på å önska alla fiskevänner en trevlig jul och ett gott nytt år, ingen nämd-ingen glömd..

onsdag 12 december 2007

Laxcup Suzuki (Söndag)

Goddag... Lite sen med summeringen av Söndagens dåliga fiske, inte bara Söndag var dålig, resten också. Vi hade bara ett napp på 3 dagar, den fisken var visserligen skaplig, men som sagt vek den av halvvägs .. Egentligen borde man fått pris för "minst pill på betena", aldrig vart med om det förrut.. Bara bryta ihop å komma igen.. :)

Lägger ned båten i Hästholmen dagarna före jul, där får den ligga till våren..
Gillar Hästholmen bättre, ska jag vara ärlig så har fisket för min del varit skit på Västra sidan, går f..n troll i båten så fort man säger Granvik. Usch vilket fult ord.... :) :).

Nä, nog skrivet.. Höres igen så fort skutan ligger i plan..
Fredrik/Team Forsa

lördag 8 december 2007

Summering av Laxcup (Lördag)

Starten gick på utsatt tid, tog det lugnt ut för att sedan sätta fören mot östra sidan..
Många båtar gick både åt norr å söder, väl på plats vid Jungfrun och Böla så åkte grejorna i. Vi var helt ensamma. Körde en stund, vinden ökade samtidigt som den vred på sig. Inte ett liv på lodet som var värt att köra på.. Fick sedan tips om att västra sidan var intressant,(visste det men ville bort från alla båtar), vi plockade ihop och drog med full gas tillbaka.. I med spöna vid Axstål, körde sedan norrut, sicksack, runt i cirklar, vi provade allt utom att backa.. Inte ett liv på hela dagen, kunde ju fått ett litet darr ändå..

Bara å bryta ihop å komma igen- En dag kvar är det ju trots allt. Vore ju fint med godkänd firre i båten på 3 dgr iallafall..

Ska nog testa en röd-vit Hi-lo i morgon, kan ju bara bli bättre :) :)..

Grattis till dom Teamen som fiskat bra dom här dagarna.. ( ps. Nyp en till nu Danne)

Fredrik/Team Forsa

fredag 7 december 2007

Summering laxcup.(Fredag)


Ett enda hugg som klev av efter halva fighten, troligen en skaplig lax. Brist på fisk, myser trion framför Idol-07. Hämtar dom stora imorgon:). , nu ska vi mysa vidare, det du Forsen(målare);).

Laxcup Suzuki


Starten uppskjuten till kl.11. Ingen känning än.

måndag 3 december 2007

Funderingar.

Tjaba.. sitter nu (Mån-kväll) med lite funderingar.. Hur f...n ska det gå egentligen, håller med vad Mats-Team Ajax skrev, nog måste det komma upp någon/några monsterfiskar när så många e ute på sjön.. Rätt cool tanke faktiskt, eller hur?? Kan ju faktiskt bli du/eller jag som skriver... Har mycket på jobbet just nu (bygger en ny skola i Askersund), så ledigheten på Fred. blir lite kluven, men vad säger man- En dålig fiskedag=bättre än en arbetsdag. Håller med fullt ut :)..

Det blir en husbil så nära det går från Tors. kväll då vi rampar..


Ha det Fredrik/Team Forsa